Torrosad og Partey scoret, Arsenal 2-0 Aston Villa

Arsenal innledet seiershornet i andre runde av Premier League. På Villa Park beseiret Arsenal Aston Villa 2-0 med mål fra Torrosad og Partey, og oppnådde to seire på rad i Premier League.

I begynnelsen av kampen klarte ikke begge sider å bryte dødlåsen raskt. Aston Villa fikk en stor sjanse til å score i det 25. minutt. Morgan Rogers sendte ballen rett foran mål, men Ollie Watkins bommet på ballen foran det tomme målet. Denne feilen gjorde at Villa gikk glipp av muligheten til å lede. Senere ble Villas Watkins’ headermulighet i det 54. minutt også løst av Arsenal-keeper David Rayas fantastiske redning. Raya reagerte raskt og blokkerte Watkins’ heading, og holdt stillingen 0-0.

Selv om Arsenal ikke klarte å bryte nissen i første omgang, hadde de også muligheten til å true motstanderens mål. I det 16. minutt ble Bukayo Sakas lave skudd reddet av Villa-keeper Emiliano Martinez, og hindret Arsenal i å ta en tidlig ledelse.

Etter starten av andre omgang fikk Arsenal gradvis tilbake rytmen i spillet. I det 68. minutt byttet Leandro Torosad til Arsenal drakt 24/25. Kort tid etter at han kom på banen fikk han et innlegg fra Saka fra høyre. Torosad reagerte raskt i 16-meteren, og et presist skudd hjalp Arsenal til å bryte nullen og lede 1-0.

I det 78. minutt fortsatte Arsenal å jobbe hardt. Thomas Partey mottok en pasning fra Saka omtrent 20 meter unna mål og skjøt ballen rolig ned i hjørnet, og økte Arsenals ledelse til 2-0. Da kampen nærmet seg slutten, bommet Arsenal en mulighet til å utvide scoringen. Declan Rice sendte en herlig pasning til Martin Odegaard i det 81. minutt, men Odegaard slo ballen høyt foran det tomme målet og misset sjansen til å seieren.

Villa bommet på flere viktige muligheter i denne kampen, spesielt Watkins to store sjanser gjorde prestasjonen deres spesielt beklagelig. Ettersom sesongen skrider frem, vil hvorvidt Arsenal kan opprettholde denne tilstanden være nøkkelen til deres kamp om en høyere rangering. La oss se frem til deres neste kamp sammen! Varm påminnelse: Hvis du ønsker å kjøpe billige fotballdrakter, velkommen til nettsiden min, det er overraskelser du ikke kan forestille deg!