Barcelona slo Villarreal 5-1, Lewandowski og Rafinha scoret begge to ganger

Etter å ha lidd et uventet nederlag i Champions League, tok Barcelona raskt tilbake formen i La Liga, beseiret Villarreal enkelt 5-1 og fortsatte sin sterke prestasjon i ligaen. Lewandowski og Rafinha scoret begge to ganger, og hjalp Barcelona med å holde seg på toppen av listen, 4 poeng foran Real Madrid.

I begynnelsen av kampen, i det 8. minutt, skjøt Villarreals Pino gjennom Ter Stegens mål, men var offside og målet var ugyldig. Dette spennende øyeblikket påvirket ikke Barcelonas rytme. I det 20. minutt samarbeidet Barcelonas frontbane raskt for å bryte døden. Pablo Torre, iført en Barcelona drakt 24/25, sendte nøyaktig et gjennomspill, forsto Lewandowski, og dyttet ballen rolig i mål, og ga Barcelona en 1-0-ledelse. Dette er også Lewandowskis femte mål denne sesongen.

Bare 15 minutter senere utvidet Barcelona scoringen igjen. Yamar brøt igjennom på høyresiden og la ballen til Lewandowski, som scoret med et herlig hogg til 2-0. Villarreal reagerte imidlertid raskt. I det 38. minutt kvittet Nicolas Pepe seg fra forsvaret på høyresiden og sendte ballen horisontalt, og Ayos Perez dyttet ballen inn i det tomme målet for å minske.

I andre omgang fortsatte Barcelona å dominere kampen. I det 58. minutt skjøt Pablo Torre lavt fra utenfor 16-meteren og ballen gikk i nettet, og Barcelona utvidet igjen gapet. Senere bommet Lewandowski muligheten til å fullføre et hattrick. I det 66. minutt traff straffesparket hans stolpen og klarte ikke å score.

På slutten av kampen tok Rafinha over spillet. I det 74. minutt fløy hans kraftige skudd utenfor 16-meteren i mål etter å ha blitt brutt og sikret seieren billige fotballdrakter. Ti minutter senere sendte Yamar en herlig langpasning, og Rafinha dyttet ballen rolig i mål igjen og satte inn 5-1.

Denne seieren befestet Barcelonas ledende posisjon i tabellen. For øyeblikket har den 18 poeng, 4 poeng foran Real Madrid. Barcelonas stabile prestasjon, spesielt den fremragende prestasjonen til Lewandowski og Rafinha, 36 år gamle Lewandowski, er fortsatt i god form og er en av Barcelonas viktige skyttere.